Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcę Zrobić Forum, Aby Miało Dużo Użyt.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar zrobić forum, o różnych tematykach. Może być warezowe, lub coś innego. Mam jeszcze jedno pytanie. Jak zareklamować dobrze forum, aby było duzio użytkowników. Tylko błagam was, nie metin!!!!

Innym razem.

Opublikowano

musisz miec domene PL i hosting bez reklam to przyciagnie uwage ludzi ;) ja bym proponowal forum o grafice ew. o hakerstwie :)

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Mam domenę PL, hosting na xaa.pl, A o cheatach do mmo odpada, ponieważ nie mam szans przyciągnąć użytkowników.

Innym razem.

Budowniczy
Opublikowano

Polecam zrobić stronkę o grach mmorpg np wow,metin2,tibia,last chaos, w której np będzie rożnego konkursy typu kto ściągnie na forum 50 osub wygra konto np to metina tylko durzy lvl.Ja potrafię robić fajne forum z darmowego znam sie troche na hostingu i wiem jak przyciągną(admin,junior admin,uploader,redaktor,global moderator,moderatorć uwagę,jak masz zamiar robić o grach polecam zrobić grupy użytkowników ,.Zareklamuj chcesz zarabiać polecam zrobić vip konto na sms,i zrobić super użytkownik będzie on miał 1 opcje mniej od vipa ale będzie go można np wygrać w konkursie się w google wiesz jak to się chyba robi,ja miałem 3 strony 1 sprzedałem za 300 zł ale była to wykupiona strona,a te 2 to były fora nie forum fora są darmowe forum płatne,i na 1 miałem ponad 9 tys osób ale usunąłem strony bo zaczoł się robic spam więc zrobiłem odnowa to była już moja 3 str było na niej 2 tys osób znudziło mi się hosting dałem avkowi mojemu kumplowi z podstawówki

1.Jeśli chce zrobić o hackach i botach to nie do mmorpg tylko do fps bo to bardziej przyciąga,ale polecam ci nauczyć się wtedy robić hacki na własną ręke tylko nie jakieś do dupy tylko coś lepszego robisz)

Opublikowano

Mam domenę PL, hosting na xaa.pl, A o cheatach do mmo odpada, ponieważ nie mam szans przyciągnąć użytkowników.

Z xaa też masz małe szanse. Jak nie masz pomysłu to po prostu nie rób żadnego, poczekaj aż coś Ci wpadnie do łba.

Opublikowano

@G.M

Nie wiem co bredzisz ale słownik by ci się przydał ^^

@Up

Jestem tego samego zdania :P

Opublikowano

Pomyslmy

Jesli chcesz duzo userow pokroju dzieci z metina to zrob forum o metinie/xxx

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Ooo pilarix bardzo trafna odp. Ja myślę na początku o xaa.pl, ponieważ nie będę miał od razu 100 tyś użytkowników na forum.

Innym razem.

Opublikowano

@Up tak ekipa napaleńców i neokidów ^^

Ja bym takiego forum nie chciał prowadzić...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...